Lataa palvelimelle -nappi

Lataa palvelimelle -nappi* työkalurivillä avaa "Lataa palvelimelle" -ruudun, jonka avulla lisätään uusia tiedostoja valittuun kansioon. Tässä kuvaruutukaappaus:

Napsauta "Peru"-nappia sulkeaksesi ruudun, tai napsauta uudelleen "Lataa palvelimelle"-nappia työkalurivillä.

* "Lataa palvelimelle" -termi tarkoittaa tiedoston siirtämistä paikalliselta tietokoneelta palvelimelle.

Latauksen vaiheet

1. Valitse tiedosto koneeltasi "Selaa..."-napilla. Napin teksti vaihtelee selaimittain, mutta se sijaitsee aina heti kentän "Valitse ladattava tiedosto" jälkeen.
  2. Napsauta nappia "Lataa valittu tiedosto". Lataamisesta kertova viesti-ikkuna ilmestyy näkuviin.
  3. Lataamisen loputtua Lataa palvelimelle -ruutu sulkeutuu automaattisesti ja ladattu tiedosto muuttuu aktiiviseksi tiedostoruudussa.

Latausviestit

Voit nähdä seuraavia viestejä lataustapahtuman aikana:

Samanniminen tiedosto on jo olemassa. Palvelimelle ladattu tiedosto on nimetty: "tiedostonimi(1).xxx"

Viesti tarkoittaa, että samanniminen kuin lataamasi tiedosto on jo tallennettu hakemistoon. Ristiriidan estämiseksi tiedostonimen perään lisätään juokseva numero "(1)".

Tiedosto ei kelpaa

Palvelin ei hyväksy ladattavaa tiedostoa.

Yleensä kysymys on siitä, että CKFinder on asetettu estämään tiettyjen tiedostotyyppien lataaminen. Ne tunnistetaan tiedostotarkenteen perusteella. Lataaminen estetään tietoturvasyistä. Vaihtoehtoisesti tiedostokoko voi olla liian suuri. Siinä tapauksessa palvelin on konfiguroitava hyväksymään isompia tiedostoja.

Palvelimelle lataaminen on peruttu turvallisuussyistä. Tiedosto sisältää HTML-tyylistä dataa.

Ladattava tiedosto sisältää HTML-koodia. Tietoturvasyistä vain määrätyillä tiedostotarkenteilla varustetut tiedostot saavat sisältää HTML-koodia.

Ota yhteyttä pääkäyttäjään selvittääksesi, mitkä ovat hyväksyttäjä tiedostotyyppejä, ja mikä on niiden suurin sallittu koko.